top of page

Group

Public·50 members

Nederlandse Handleiding Bricscad 3


LINK ---> https://urlin.us/2tB1teNederlandse Handleiding Bricscad 3


Nederlandse Handleiding Bricscad 3


Bricscad 3 is een krachtig en veelzijdig CAD-programma dat compatibel is met de DWG-bestandsindeling. Met Bricscad 3 kunt u 2D- en 3D-ontwerpen maken, bewerken en delen voor verschillende toepassingen, zoals architectuur, engineering, bouw en mechanica. Bricscad 3 biedt ook geavanceerde functies zoals parametrisch modelleren, directe modellering, BIM en generatief ontwerpen.


In deze handleiding leert u hoe u Bricscad 3 kunt downloaden, installeren en activeren op uw computer. U leert ook de basisprincipes van de gebruikersinterface, de teken- en bewerkingsgereedschappen, de opdrachtregel en de instellingen. Tot slot krijgt u een overzicht van de verschillende BricsCAD-producten die beschikbaar zijn in de BricsCAD Ultimate-bundel[^2^], zoals BricsCAD Shape, Lite, Pro, BIM en Mechanical.


Als u meer wilt weten over Bricscad 3 of hulp nodig hebt bij het gebruik ervan, kunt u de online documentatie raadplegen op https://help.bricsys.com/hc/en-us of contact opnemen met de klantenservice op https://www.bricsys.com/en-eu/support/.Om Bricscad 3 te downloaden, gaat u naar https://www.bricsys.com/en-eu/bricscad-download en kiest u uw besturingssysteem (Windows, Mac of Linux). U kunt ook de gewenste taal selecteren uit de beschikbare opties. Klik vervolgens op de knop "Download" om het installatiebestand te downloaden.


Om Bricscad 3 te installeren, opent u het gedownloade bestand en volgt u de instructies op het scherm. U kunt de standaardlocatie voor de installatie accepteren of een andere map kiezen. U kunt ook kiezen welke componenten u wilt installeren, zoals de BricsCAD Communicator, de BricsCAD Sheet Metal en de BricsCAD Shape. Klik op "Voltooien" om de installatie te voltooien.


Om Bricscad 3 te activeren, start u het programma en klikt u op "Activeren" in het welkomstvenster. U moet een geldig e-mailadres en wachtwoord invoeren om in te loggen op uw Bricsys-account. Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken door op "Registreren" te klikken. U kunt ook een licentiesleutel invoeren als u die hebt ontvangen. Na het inloggen kunt u kiezen welke licentie u wilt gebruiken: een proeflicentie, een commerciÃle licentie of een educatieve licentie. Klik op "OK" om de activering te voltooien.Om de gebruikersinterface van Bricscad 3 te leren kennen, kunt u het beste een nieuw of bestaand tekenbestand openen. U ziet dan de volgende elementen op het scherm: de menubalk, de werkbalken, de lintinterface, het tekengebied, de opdrachtregel, de statusbalk en de zijbalk. U kunt deze elementen aanpassen aan uw voorkeuren en werkwijzen door ze te verplaatsen, te vergroten of te verkleinen, of door ze te verbergen of weer te geven.


Om te tekenen en te bewerken in Bricscad 3, kunt u gebruikmaken van de verschillende gereedschappen die beschikbaar zijn in de werkbalken, het lint of het menu. U kunt ook opdrachten invoeren in de opdrachtregel of sneltoetsen gebruiken. Bricscad 3 ondersteunt veel van de standaardopdrachten en sneltoetsen die u gewend bent van andere CAD-programma's. U kunt ook uw eigen opdrachten en sneltoetsen maken of aanpassen.


Om de instellingen van Bricscad 3 te wijzigen, kunt u het dialoogvenster "Opties" openen door op "Extra" > "Opties" te klikken in het menu of door "OPTIES" in te typen in de opdrachtregel. U kunt dan verschillende aspecten van het programma aanpassen, zoals de weergave, de bestanden, de selectie, het afdrukken en de systeemvariabelen. U kunt ook profielen maken en laden om verschillende sets van instellingen op te slaan en toe te passen. 061ffe29dd


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page